Dagens resultat i Damer division 2 östsvenska norra


9/ 10
Enköping- Vallentuna 19-18

11/10
Arbrå - Kungsängen 33-17
Åkersberga - Mittdalarna 19-20

Åkersberga har inte vunnit över Mittdalarna i de senaste 5 mötena lagen emellan (dvs, inte alls på 3 säsonger i division 2). Kan det psykologiska spöket varit framme i dagens match eller är Mittdalarna bättre än vi tror? Vi får invänta referatet på Åkersbergas hemsida...

Arbrå tog en väntad vinst mot nykomlingarna Kungsängen. Kungsängen har fått en tuff start med 3 förluster och en målskillnad på - 37. Dock har laget mött seriens två favoriter redan. Återstår att se hur dem kommer att ställa sig mot övriga lag i serien.

Någon info från Vallentunas match mot Enköping är inte lätt att hitta. Däremot verkar jag kunna utläsa ifrån deras respektive gästböcker att det varit en tuff match utan något vidare skönspel.. Resultatet pekar ju åt det hållet i af..

Personligen tycker jag att det är tråkigt att inte fler lag i serien skriver mer om sina matcher!
Mig vetligen så är det inte många lag som har någon form av referat på sina hemsidor. Om vi vill göra handbollen mer attraktiv och intressant utåt måste det ju finnas möjlighet att läsa om den!

Trots allt, så är det ju i slutändan vårat intresse för handboll som gör att vi helg efter helg samlas i olika hallar runt om Sverige och när möjligheten inte finnas att vara överallt samtidigt, vore det intressant och roligt att få läsa om det iaf!

Så, skriv mer, ge fler möjligheten att följa!


Nej, dags för middag, fotboll och sen en god natts sömn..! Ses i morgon!

#7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0