Mätta och Glada

Mätta och glada sitter vi återigen i minibussarna och nästa stopp blir Kopparhallen i Avesta. På Måns-Ols serverades pasta och köttfärssås till alla "normala" människor. Vegetarianerna fick pasta med någon sås med soltorkade tomater och lite sånt. Själv fick jag potatis, lax och torsk och en god sås med citron till. Det var jättegott. Jag visste det. Ibland är det bra att vara alergiker... :D

Det blev lite stressigt med maten eftersom vi ligger efter i tidsschemat.  Till att börja med hittade Lotta ingen parkering vid tibble i morse eftersom vi verkade ha besök av hela stockholm då. Lotta och Sussi begav sig till Marknadsvägen för att söka lyckan på Sussis föräldrars parkeringsplats i stället. Och vet ni vad, det fanns en liten plats till Lotta där. Bussarna begav sig av från Tibble strax efter 11 och plockade upp Sussi och Lotta en stund senare. 
När vi hade kommit förbi Roslagsnäsby verkade det ändå vara frid och fröjd... Fram till det att vi hamnar bakom en lång lång "Cirkus Victoria-karavan"... Där tog det i princip stopp. Det gick inte snabbt fram om jag säger så...
Vi var tvugna att vända och åka tillbaka genom hela Täby, vidare mot Täby kyrkby och ta nya vägen i stället. 
Ungefär 40 minuter senare var kaoset äntligen över... Vi var på väg! 
Sen blev det ju förståss inte bättre i schemat att Myran och Sussi skulle stanna och kissa på statoil, men är det kris så är det... ;) 
Det är egentligen ingen större fara på taket, mer än att vi är rätt stressade nu. Men det kommer gå skitbra i alla fall!
Vi är så grymt taggade!




Det går otroligt segt att ladda upp bilder när vi sitter här i bilen, men ni får ett smakprov på min goda mat!
Fler bilder kommer sen!!!

Nu är det Match för f*n!
Lycka till nu Täby!!!

KRAM // Astrid #13



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0