Saxat från Avestas hemsida

"En match som börjar väldigt jämt men utan försvarsspel åt båda håll. Vi gör många tekniska fel i anfall och låter Täbys storvuxna 9-meters komma i fart och dundra på. Efter ca 10-15 min går vi ut och spelar 3-2-1 som fungerar ruggigt bra och får stopp på deras 9-metersspelare som slänger bort mycket bollar och vi får göra det vi är riktigt bra på KONTRA. Vi tar en betryggande ledning med oss in i pausvilan.

I 2:a så ökar vi på våran ledning och 15 min in så leder vi med 10 mål, då slappnar vi av och låter Täby komma närmare, men differensen ligger och pendlar mellan 4-6 mål, på slutet av matchen luftas hela bänken då våra 92:or äntligen får lite speltid och Täby i ett desperat försök lägger sig på en dubbelpunkt så får våra kvicka tjejer lite luft och matchen punkteras definitivt av Malin Wrede som lurar sin försvarare och stänker in 27-23 med 2 minuter kvar att spela.

Bäst i ett bra A/B var Jojjo och Ida-Marie, även Lollo i målet ska ha beröm.

Målskyttar: Johanna Andersson 10 (2 straffar), Ida-Marie Aa 6 (2), Louise Ericsson 4, Jessica Dickfors 4, Malin Wrede, Linda Bängs-Eriksson, Evelina Eriksson och Tove Malta 1 var.