Sista träningsveckan innan seriepreimären!


På söndag är det Seriepreimär i Damer division 2 östsvenska norra för oss i damlaget. Vi möter Hedemora borta, matchstart 14.30. En tuff start med andra ord men Jösses va kul det ska bli!

Hedemora kommer närmast från division 3 och sägs vara ett ungt och snabbt lag, hur väl det stämmer återstår att se.
Hur många av de spelare, som fanns i deras trupp förra gången vi fajtades i samma serie, som fortfarande spelar är också oklart. Hur som helst så vet vi på förhand att bortaresor är tuffa, specillt i Dalarna...

Läget i laget då?
Jorå, sista träningsveckan innan match är som det brukar, mycket folk nere och kör vilket är roligt.
Måndagens träning bestod utav finslipning av 5- spelet samt hårdskjutande kontringar, ett vasst vapen inför seriestarten..
Tisdagens träning bestod av nötning på första 6:an både i anfallsspelet samt försvarsspelet. Vi hann med mycket, trots att första 5 av våra ynka 60 minuter gick till att kolla innebandyspelarna riva sarg. Det är toppen att vi orka hålla ångan uppe trots att det är sent.

Kanske hjälper alla de goda skratt vi får då och till med det. Som Myran t ex, som hjälpsam som hon är skulle öppna en utav toalettbåsen, som då och då "självlåser" sig.
Smidigt klättrade hon över kanten från sitt bås, öppnade och gick ut till oss andra. Toppen tänkte hon, tills hon upptäckte, att hon glömt låsa upp dörren till sitt eget bås innan hon hoppade över till grannen.. =)

Nu återstår fredagens träning innan det är dags att börja ladda; för laddas ska det, ordentligt!

/T


Dagens länktips: Hedemoras hemsida



Logga (Länk - Startsidan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0