Referatet

-VÄNT VARE HÄR !!!

Såg ut som om tjejerna i laget hade bestämt sig..som om dom fått nog...som att dom ville vinna...och ville visa att dom visst inte är ett gäng loosers...

Näe..jaa med dom klara siffrorna 31-20 lysande på resultattavlan och efter absolut sin bästa match i år blåstes den av och det var ett glatt och mycket trött gäng som nu alltså inkasserade 2st. superviktiga poäng i den förtätade bottenstriden om kontraktet i div.2.

Täby öppnade matchen lite trevande för att efter några minuters spel helt ta tag i den så berömda "takt-pinnen" i matchen och mer eller mindre avgöra tillställningen efter en förkrossanade halvtidsledning med hela 19-7...nittonsju!!!
Några månader sedan var rollerna precis ombytta då vi på bortaplan uppe i Mockfjärd förlorade mot samma lag stort...jaa de e´ handboll de...jaa nu snackar vi inställning!!!

Två spelare utmärkte sig över det "normala" mer än vanligt då Carina Gentzel i inledningen lyckades med ..jaa vi säger allt...skott,passar och inspel satt som "smäckar" plus försvarsarbetet var heltaggat...när också Tessy Lind hängde på gjorde allt rätt i värderingarna med skott,inspel,utspel..jaa då går det så här bra ...Sussie Thörnblom behövde inte vara i närheten av bäst idag... även om hennes försvarsspel var överlägset mot en giftig motståndare så får första halvleks topp-prestationer delas mellan Carina och Tessy som var busbra!!! Deras formförbättring skyller jag helt o hållet på det som står ovan..att "dom har bestämt sig"...Kanon !!!

Jaa det har sett minst sagt trögt ut på planen senaste seriematcherna men idag var det riktigt kul att titta på den underhållning som det här "nya HBK" bjöd på med mycket vilja i spelet..riktigt kul!!!

Lotta Sare i målet var nervös före matchen och startade matchen "sissådär"..men bara efter c:a 10 minuter började hon "spika igen"..suveränt!!!
Kristina "kryckan" von Harbou gör en kanonmatch bakåt och var dessutom väldigt pigg framåt idag och när Lotta Rådström som bytte av var lika bra hon ..jaa då..vilka duktiga M6:or vi hade idag!!!

Kantsexorna då Emelie Berg,Therese Börjes och Sara Andersson satte idag sina lägen och snickrade tillsammans ihop hela 8 mål..wow..de e´superviktigt!!!

Astrid Ånnegård och Johanna Wenngren som inte spelat o tränat på ett tag gör ändå ett bra jobb och när även laget får trygghet från A-tjejerna Malin Lagerhall,Frida Torpman och Sandra Berg som inte alls gör bort sig i div.2 ...utan tillför laget..jaa de e´starkt!!!
Sandra Berg förresten höll hon "nollan" i målet sista minuterna..som vanligt..i den så superviktiga matchen...

Och vet ni ?..en ny känsla för i år dök upp...efter matchen...att man längtar till Enköping och nästa match ..det har inte känts så tidigare i år att man ser med tillförsikt till nästa match...hade nästan glömt känslan..känns bra!!!

Målskyttar mot Mittdalarna: Tessy Lind 6, Sussie Thörnblom 6, Carina Gentzel 5, Therese Börjes 3, Sara Andersson 3, Lotta Rådström 3, Emelie Berg 2, Kristina von Harbou 2, Johanna Wenngren 1.