Rykande hett: officiella referatet

-FÖRLUST MEN BRA ÄNDÅ...
Ja Polisen kunde vinna även i returen när nu serien vände och denna gång i hemmahallen i Skärholmen slutade matchen 24-17 (12-8). Inte helt ologiskt resultat eftersom de även denna gång var det klart bättre laget men till tröst för Täbydamerna så gjorde man nu en klart bättre insats än senast.
 
Extra roligt denna match att vi hade hela fyra ..4 st. A-tjejer med i laget där alla fick speltid och alla klarade sig finfint i sin A-lags-debut..jättebra! Debutanterna Frida Torpman,Frida Larsson och Frederika Lundmark tillsammans med redan tidigare (1:a seriematchen) debutant Sandra Berg var alla med i A-laget i denna tuffa match för man ska veta att motståndet idag är bland det värsta vi ställs emot i div.2 vilket inte gjorde fina debuten ett dugg mindre värd !!!
 
Lägg därtill att man gick rakt in i laget utan en endaste samträning med laget och fick ofta även spela på ovana positioner..jaa det här var en lovandes debut som lovar mycket mera..vänta bara..jättejättekul !!!
-Ett litet eller stort genombrott känns det också som vad gäller rekryteringen till klubbens representationslag som vi väntat och hoppats på..härligt!
Man måste lite extra bara få nämna Frida Larsson gjorde 3 mål !!!... i sin debut...och därtill var helt respektlöst bra i sitt försvarsarbete så här får vi nog ta till superlativet "succe´debut"...jaa Frida Larsson var namnet...lägg det på minnet !
 
Lotta Sare är strålande bra i målet idag (utom på kantskotten enl. henne själv) och Lotta Rådström och Kristina von Harbou får med beröm godkänt för försvarsarbetet..absolut höll man rent i mitten och hade man bara haft lite mer flyt i sina avslut så hade det varit topp..men som sagt duktigt jobbat !
 
Astrid Ånnegård hade inte någon toppdag i anfallsspelet men krigar alltid till sig ett godkänt betyg på sin heta inställning. Therese Börjes fick inga lägen att komma till avslutoch en "smärre" skada gjorde inte saken bättre för kantspecialisten. "Tessans" uppbackningar blir hela tiden lite bättre och den som inte fattat hur viktigt det är har mycket att lära.
 
Johanna Wenngren skjuter smart...inte hårt men listigt..där inte målvakten är för tillfället..men där hon var för 3 tiondels sekund sedan..begrip det den som kan. Två mål idag från Johanna som inte tränar så värst mycket med laget mer än visuellt just nu men det funkade idag för idag får hon även beröm för (kors i taket) försvarsspelet...mer inställning de e bättre. Kommer att få ännu mer cred om hemlöpet går på max...tempoväxlingarna i anfall går ju dubbelt så fort?
 
Carina Gentzel var som vanligt framåt dvs. succe´eller fiasko (världsklass / division 8) en spektakulär spelare som publiken gillar när det går bra och tränaren gråter när det inte går alls..men idag grät ingen tränare på Täbys bänk för Carinas insats och inställning bakåt var betydligt mycket bättre än på länge..jättebra!!! -Krigare..yes!!!
 
Sussie Thörnblom har vi högsta kraven på ..som hon också infriade idag i första halvleken med bland annat två läckra hoppskott i bortre ..snyggt och bra tryck i !
Bästa målskytt idag med totalt 5 strutar och helt felfritt försvar..hur viktig är inte hon för laget?!
 
-Nästa match hemma i Tibble mot HF SIF nu på lördag.
 
Målskyttar mot Polisen:
Sussie Thörnblom 5, Carina Gentzel 3, Frida Larsson 3, Kristina von Harbou 2, Johanna Wenngren 2 och Sara Andersson 2.


Kommentarer
Postat av: Sussie D

Vad kul A-tjejerna! Fortsätt så här & grattis till dig Frida!

2009-01-12 @ 17:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0