Referatet från Enköpingsmatchen

-SÄKRADE DAMLAGET KONTRAKTET I ENKÖPING ?
 
Efter att ha spelat oavgjort 21-21 borta mot Enköping är det nu med bara 3 matcher kvar 4 poäng och en förkrossande bättre målskillnad till Täbys favör vilket i praktiken borde räcka för att rädda kontraktet i div.2.
Teoretiskt är det inte klart men en enda förlust för Hedemora eller en enda vinst för Täby gör det även teoretiskt klart ..med 3 matcher kvar för lagen.
Lagen möts i den allra sista omgången med Täby på hemmaplan men som sagt då kan det redan vara klart ...förhoppningsvis.
 
Täby förde i stort sett matchen rakt igenom främst genom ett hårt o duktigt arbetande försvar och en sista utpost i Lotta Sares målvaktspel som vanligt var av hög klass. Tog dessutom en straff och räddade ett par givna frilägen utöver det normala ..ja kort sagt var Lotta som vanligt mycket bra.
 
Försvarsspelet har varit bra i alla de senaste matcherna vilket har givit oss många chanser i det offensiva spelet. När alla ..ja faktiskt alla jobbar hårt bakåt är vi totalt sett ett riktigt bra div.2-lag i den här serien och det gör vi nu match efter match..kanon!
 
Offensiva spelet är också kanonbra men bara ibland då man blandar rätt friskt mellan grymt bra och grymt dåligt..och bara tänk om vi fick bort det sistnämnda..men just nu tänker man bara på vilken bra kämpainsats tjejerna idag gjorde och hur viktig den här poängen man vann är...jaa..det är grymgrymt.
Säger grattis efter matchen till alla i laget för bra gjort och för att dom ...kanske...säkrade kontraktet ikväll i Enköping.
 
Teoretiskt kan man nu även "stänga till" genom att i nästa hemmamatch på lördag i Tibble ta 2 nya friska poäng och redan då vara på ointagligt säker mark..skulle sitta bra skönt !
 
Målskyttet mot Enköping:
Tessy Lind 4, Sussie Thörnblom 4 (1), Carina Gentzel 4, Sara Andersson 3, Kristina von Harbou 3, Therese Börjes 1, Emelie Berg 1 och Lotta Rådström 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0