2010-03-12



I går, torsdag, hade vi möte angående nästa säsong. Det är mycket som hänger i luften och det är en del som skall stämma för att det ska bli en riktig satsning till hösten... men mer om det vid ett senare tillfälle. Efter mötet var det träning. Länge sedan vi var så många på samma träning, så det var roligt. Övade en hel del på utgrupperat försvar samt hur vi ska spela när vi själva möter det. Det var en intensiv träning och det är alltid extra roligt när vi har två målvakter (Madde från juniorerna var nere och tränade) så sista femton-tjugo minutrarna körde vi tvåmål.. Jippiee!!! :)

DERBY DERBY DERBY

I morgon smäller det!!!  Då är det derby!!  Vallentuna kommer på besök..
Oj oj oj, vad vi ska vinna. Pisk ska dem ha, de jävlarna! :) haha
Ååh, än har jag inte börjar bli nervös, men jag har bara en tanke i huvudet och det är VINST. Önskar alla kunde fokusera på samma sak under matchen i morgon:

VINST VINST VINST!!!

De ska inte komma hit och tro att de är någonting, även om det är de som har pressen på sig. De ligger högre upp i tabellen och det var de som vann den senaste matchen... Men nu är det åter vår tur att visa var skåpet skall stå. En pinne i morgon räcker för att gå om Enköping i tabellen, men vem bryr sig egentligen om det? Vi har redan säkrat vårt kontrakt i tvåan, så det är två poäng vi ska ha i morgon. Det är faktumet att vinna mot Vallentuna som faktiskt betyder något nu.

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE!!!

Kom igen nu för fan laget! Vi ska visa vad vi går för och visa att tabellen inte varit rättvis mot oss i år.


See you soon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0