JAAARAAAA!!!

Äntligen äntligen äntligen!
Vinst idag, fy fan va skönt! Även om det satt långt inne så vann vi till slut. 23-20 på bortaplan mot Kungsängen. Ååh, vilken härlig känsla. Kan inte minnas när vi vann sist, det har varit en riktigt tuff säsong för Täbys damlag...

14.30 hade vi samling i Ekhammarhallen och vi började med att ta en promenad i den härliga vårsolen. När vi kom tillbaka var hallen ledig så när vi hade bytt om och tejpat var det bara att inta planen och börja värma upp. Det kändes bra, riktigt bra, även om nervositeten självklart fanns där. Matchen startade 15.00 och det märktes på båda lag att det var en ganska viktig match. Inledningen var jämn. Det var inget lag som varken drog ifrån eller hamnade på efterkälken och i halvtid stod det, om jag inte minns helt fel, 10 - 10 (?). Vad hade vi gjort där ute på planen i trettio minuter? Vi spelade inte det spel vi är vana att spela och vi brände alldeles för många lägen. Efter peppning av tränare och lagledare kände vi oss taggade att ta oss an Kungsängen i andra halvlek och nu skulle vi verkligen visa var skåpet skulle stå. Tessy skulle ju inte ens få komma hem om vi inte vann, så det var ju bara att ge järnet!!!

Andra halvlek hann knappt börja innan domarna hade blåst av den igen. Lotta i mål kunde inte se någonting då hon fick solen i ögonen, och eftersom ingen nådde upp till gardinerna i taket var vi helt eneklt tvungna att vänta ut solen. Vi försökta hålla oss varma och efter en tio minuter kanske kunde vi köra igång igen. Inledningen av andra halvlek var också jämn, men nu började det lossna lite och även om vi inte drog ifrån kändes det mycket tryggare än innan. Som mest ledde vi med fem bollar under matchen, men i slutminutrarna slarvade vi lite och Kungsängen gjorde två snabba mål. Men vad gjorde det? Vi vann ju tillslut med, som sagt, 23 - 20. Det var otroligt härligt! Vi vann!!!

Även om vi, enligt min mening, spelade en, ursäkta ordvalet, urusel match, vann vi ju tillslut och knep två poäng, vilket faktiskt handboll handlar om. (haha, roligt med så många komma-tecken i en och samma mening). Många menar att man spelar för att det är roligt, och det är ju sant, jag menar, det är ju roligt att vinna och rent av skittrist att förlora! Så självklart, jag spelar och har alltid spelat för att det är roligt!

Avslutningsvis tänkta jag bara passa på att gratulera laget till vinsten idag och berömma alla för en mycket bra insats. Det gjorde vi bra! Nästa helg möter vi Vallentuna och det är bara vinst som gäller då också! Det är derby och mycket prestige står på spel. Jag vägrar att förlora! Vi bara MÅSTE vinna!


So long
#13


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0